ΕΤΑΙΡΕΙΑ

1980: Η εταιρία ιδρύεται από τον Στέφανο Γεωργίτση στα Γρεβενά, όπου και εδρεύει. Ως αντικείμενο είχε την εμπορία και το σέρβις παλαιών και καινούργιων ελαστικών.

1995: Μετρώντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο η επιχείρηση έχοντας στο ενεργητικό της μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη, προχωρά ένα βήμα παραπέρα στην παραγωγή αναγομωμένων ελαστικών παντός τύπου, στα οποία η ποιότητα υλικών και η τεχνογνωσία επέτρεψαν στην επιχείρηση να δίνει εγγύηση.

2010: Ο σεβασμός στους πελάτες μας αλλά και η αυξημένη ζήτηση μας οδήγησαν στην διεύρυνση της γκάμας των αναγομωμένων ελαστικών προσθέτοντας σε αυτά και χωματουργικά ελαστικά όλων των τύπων.

2018: Η επιχείρηση Γεωργίτσης Αν. Γεω. Ο.Ε. επενδύει και προχωρά στο γενικό εκσυγχρονισμό της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Στόχος της είναι η συνεχής ανάπτυξή της σε νέους τομείς και η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας- τιμής.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία καθώς και η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για όσους ενδιαφέρονται για μία σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή ελαστικών, η οποία θα εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή απόδοση για το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας και θα σας παρέχει τη μεγαλύτερη ασφάλεια που χρειάζεται σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.  

Καλάθι
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
Continue Shopping
0