Η διαδικασία ανακατασκευής της Bandag

ΑΡΧΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί εκτελούν ενδελεχή οπτική επιθεώρηση του στελέχους του ελαστικού πριν επιτραπεί οποιαδήποτε συνέχεια στα επόμενα στάδια της διαδικασίας. Η διαδικασία αναγόμωσης Bandag απαιτεί ένα καλό σημείο εκκίνησης και, κατά συνέπεια, αυτή η αρχική επιθεώρηση απορρίπτει τα στελέχη που έχουν υποστεί υπερβολική φθορά. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για τη διασφάλιση ότι ένα Bandag είναι ένα Bandag παντού και πάντα.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΘΟΡΕΣ

Σε αυτό το στάδιο μπαίνει στο παιχνίδι η κορυφαία τεχνολογία. Υψηλής τάσης ανιχνευτές οπών από καρφιά εντοπίζουν τις μικροσκοπικές οπές που δεν είναι ορατές στο ανθρώπινο μάτι. Στη συνέχεια, η μέθοδος Laser Shearing Interferometry ή «τομογραφία» επιτρέπει στους ειδικούς μας να κοιτάξουν βαθιά μέσα στο στέλεχος και να εντοπίσουν τυχόν εσωτερικές βλάβες. Με τον τρόπο αυτό, ο ειδικός της Bandag επιβεβαιώνει ότι το στέλεχός σας είναι κατάλληλο για να γίνει ένα αναγομωμένο ελαστικό Bandag.

ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ

Μια µηχανή τορνιρίσµατοz αφαιρεί τα υπολείµµατα καουτσούκ από το στέλεχοz και το επαναφέρει στιz ιδανικέz του διαστάσειz, προετοιµάζοντάz το για την εφαρµογή του νέου πέλµατοz.

Χάρη στην τεχνολογία Bandag, τη διαδικασία και την ακρίβεια, οι ειδικοί µαz µπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα µεµονωµένα στελέχη θα µετατραπούν σε πανοµοιότυπα αναγοµωµένα ελαστικά Bandag.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΓΩΝ

Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας πληγών, επιδιορθώνονται προσεκτικά τυχόν επιφανειακές φθορές που εντοπίζονται στο στέλεχος. Εάν απαιτείται, σε αυτό το στάδιο πραγματοποιούνται επισκευές. Αυτή είναι και η στιγμή που ο ειδικός της Bandag μπορεί να «σώσει» το στέλεχός σας από τα απορρίμματα. Αυτό το βήμα της διαδικασίας εξυπηρετεί διπλό σκοπό. Διασφαλίζει ότι το στέλεχος είναι εντελώς καθαρό και έτοιμο προς αναγόμωση, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ότι τα αναγομωμένα σας ελαστικά θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση μέχρι το τέλος της νέας τους ζωής… πιθανώς έτοιμα για ακόμα μία διαδικασία αναγόμωσης!

ΠΕΛΜΑΤΩΜΑ

Σε αυτό το στάδιο, το προ-κατεργασμένο πέλμα Bandag, με το ειδικά ανεπτυγμένο σχέδιο και τη σύνθεσή του, εφαρμόζεται στο προετοιμασμένο στέλεχος. Μετά από προσεκτική μέτρηση και προετοιμασία του πέλματος, η διαδικασία πελματώματος μετατρέπει τα προηγουμένως φθαρμένα ελαστικά σε ολοκαίνουρια αναγομωμένα ελαστικά Bandag. Ένα στρώμα μη βουλκανισμένου καουτσούκ, το οποίο εφαρμόζεται μεταξύ του στελέχους και του νέου πέλματος, διασφαλίζει μόνιμο δεσμό μεταξύ των δύο τμημάτων μετά τη διαδικασία βουλκανισμού. Και σε αυτό το σημείο, ένας ειδικευμένος χειριστής χρησιμοποιεί τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό Bandag για τη διασφάλιση τέλειας ομοιομορφίας και φινιρίσματος κορυφαίας ποιότητας.

ΒΟΥΛΚΑΝΙΣΜΟΣ

Η διαδικασία φουρνίσματος ή «βουλκανισμού» συνδέει μόνιμα το νέο πέλμα Bandag στο επεξεργασμένο στέλεχος. Αφού το ελαστικό τυλιχθεί σε ένα αεροστεγές περίβλημα, εφαρμόζονται πίεση και θερμότητα για τον μετασχηματισμό του στρώματος του μη βουκανισμένου καουτσούκ σε μία τελική και αμετάκλητη ελαστική κατάσταση. Αυτό διασφαλίζει ότι το στέλεχος και το πέλμα δεν θα διαχωριστούν ποτέ ξανά … μέχρι την επόμενη διαδικασία αναγόμωσης Bandag, φυσικά!

ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Μετά το βουλκανισμό και την τελική επιθεώρηση, είτε πρόκειται για οπτική είτε για μηχανική επιθεώρηση, ο ειδικός της Bandag εγκρίνει το αναγομωμένο ελαστικό προς πώληση. Βεβαιώνεται ότι το τελικό προϊόν είναι ένα πραγματικό Bandag και ότι μοιάζει με Bandag!

Καλάθι
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
Continue Shopping
0